Horeca

De groothandel voor de horeca die de keuken ontlast.

Wij zijn de groothandel die slimme producten voor uw horecabedrijf kunnen aanbieden zodat de omzet verhoogd kan worden zonder de keuken te belasten.
Wij hebben concepten voor High tea & High wine en producten met een leuke uitstraling die zelfs in uw horecagelegenheid verkocht kunnen worden. Wij importeren veel producten uit Italië om in een handomdraai de prachtigste gerechten op tafel te toveren. Producten uit Engeland zodat er niet gereserveerd hoeft te worden voor een High tea, maar er meteen geserveerd kan worden met een klein beetje creativiteit. Borrelplanken voor de High wine met heerlijke producten uit Italië met een handomdraai.

Wij spelen in op de druk in de keuken door een concept van producten aan te bieden die met de minimale inzet het maximale rendement eruit kan halen.

Voorbij de producten hebben wij geselecteerde bijpassende wijnen van wijnhuizen met generaties. Ook kunnen wij onze wijnspecialist langs sturen voor de beste wijn spijs combinaties om de beleving en smaak compleet te maken.

Bent u naar producten op zoek dan kunnen wij u hierbij helpen met onze authentieke producenten en leveranciers.

Ook voor speciale gelegenheden, seizoenen en feestdagen hebben wij een bijpassend assortiment.