Wat doen wij

Wij, La Dispensa , – Brocante Keuken ho La Dispensa – is een groothandel in High Tea & High Wine en Delicatessen met een showroom in Heusden-Vesting een prachtig middeleeuws stadje.

De Brocante Keuken, de concept store, een fysieke winkel van creatieve makers met alleen maar producten van ambachtelijke leveranciers met hun verhaal, allemaal met liefde en passie gemaakt. Hier kunnen de consumenten kennis maken met de producten en hebben wij rechtstreekse feedback van onze ambassadeurs. Onze missie is om mensen weer te inspireren om lekker te koken, dat het eigenlijk niet moeilijk is, maar dat het wat voorbereiding nodig heeft en goede basis ingrediënten.

Samen, de Brocante Keuken en MariCase vullen we de voorraadkast, en blijven we op zoek naar dat ene product.

Consumenten

In onze concept store, de Brocante Keuken bent u van harte welkom. De winkel in Heusden- Vesting voor de echte levensgenieter. In onze concept store vind je onze bijzondere producten, allemaal uitgezocht op hun smaak, de ‘look’ en verhaal. Hier vind je de basis om lekker te koken en unieke cadeautjes, Dit is de plek waar je geïnspireerd wordt en waar je weer zin krijgt om iets lekkers te gaan maken.

Theesalon Heusden

Wij het ‘salon team’ houden van ‘creëren’, verwennen en beleving. Heeft u iets te vieren, zomaar een gezellige middag, teambuilding, personeelsuitje, familiedag of organiseert u een vriendinnen uitje, bedrijfspresentatie, bruiloft of gewoon zin in een leuk feestje of evenement op een van onze of uw locatie dan kunnen wij dit geheel voor uw verzorgen.

Wij organiseren diverse High Tea & High Wine events, met ons eigen brocante servies, met overheerlijke producten en entertainment indien gewenst.

‘Happiness is a cup of tea and a really good book, teatime’

‘Alles voor een heerlijke beleving’
de Theesalon