Koffie en thee bedrijven

De groothandel om de koffie, thee beleving compleet te maken.

Wij hebben alle producten in huis om te zorgen dat u, uw persoonlijke visitekaartje afgeeft bij de klant. Iedereen heeft een andere beleving, idee bij een koffie of thee moment.

Voor deze beleving hebben we bijpassende producten en blijven wij ook enthousiast zoeken naar nieuwe concepten.

Er worden steeds meer evenementen thuis georganiseerd hiervoor hebben wij leuke producten geïmporteerd uit Italië en alles voor de High tea uit Engeland en heerlijke siropen uit Frankrijk. Producten passende bij de seizoenen maar ook voor ieder tijdstip. De ochtend, lunch, picknick, of het nu voor de ochtend of avond is met onze producten wordt het altijd een succes.

Zonder al te veel moeite creëert u zoete en hartige hapjes. Veel Italiaanse producten zijn gluten vrij en vegan veelal door het hazelnoot of amandelmeel.

Biologische koekjes lijnen, Chocolade, Jam, zoete en hartige producten die ervoor zorgen dat er in een handomdraai gerechten op tafel staan.

De producten zijn kleurrijk en leuk verpakt zodat het ook leuk geven is.

Voor elk seizoen, speciale feestdagen, etentjes of feestjes hebben wij de bijpassende producten. Ook kunnen wij opzoek gaan naar producten die u nog in het assortiment zou willen opnemen.